تغذیه به شدت بر سلامت استخوان ها در طول زندگی ما اثر می گذارد. به عنوان مثال ، آنچه ن در دوران بارداری مصرف میکنند، بر تراکم استخوان فرزندانشان در بزرگسالی تاثیر میگذارد.

در زمان کودکی ، استخوانهای ما تقریباً با رشد سریع مواجه می شوند. اگر استخوانی بشکند، مشکل خاصی ایجاد نمیشود چون استخوانها به سرعت جوش خواهند خورد.

در حدود 18 یا 19 سالگی ، به حدود 95? تراکم استخوان خود دست یافته ایم. می توانیم در دهه 20 زندگی، به ساختن برخی از استخوان ها ادامه دهیم.

اما در سن 30 سالگی ، بدن ما از تشکیل رسوب استخوانی” بیشتر متوقف می شود. سپس کاهش تراکم استخوان آغاز میشود. این میتواند نشانگر برخی اخبار بد و برخی اخبار خوب باشد.

بیشتر افراد در ایالات متحده آمریکا پس از چهل سالگی، هر ساله حدود 0.5? از تراکم استخوان خود را از دست می دهند. از بین رفتن مزمن تراکم استخوان منجر به کاهش چگالی مواد معدنی استخوان و زوال بافت استخوان می شود – این به پوکی استخوان معروف است.

 

لازم است بدانید که شکستگی های ناشی از پوکی استخوان، شایع تر از حمله قلبی ، سکته مغزی و سرطان است. از هر سه زن 1 نفر و از هر پنج مرد هم یک نفر، در طول زندگی خود دچار شکستگی پوکی استخوان خواهند شد.

 

پوکی استخوان اغلب به عنوان بی صدا” شناخته می شود زیرا این بیماری بدون علائم پیش می رود.

بسیاری از افراد مسن تا زمانی که زمین نخورند، از این واقعیت آگاه نیستند که استخوان های ضعیفی دارند.

ن معمولاً در دوران یائسگی ، وقتی سطح هورمون محافظ استخوان کاهش می یابد ، توده استخوانی خود را به شدت از دست می دهند.

احتمال شکستگی استخوان در سالمندانی که زمین میخورند، بسیار زیاد است.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها