کتین ها نوعی پروتئین هستند که می توانند به غشاهای سلولی متصل شوند. آنها گونه ای از پروتئین ها هستند که ممکن است در انسان، باعث بروز فعل و انفعالات سلولی شوند. لکتین ها راهی را در اختیار می گذارند که مولکولها بدون درگیر شدن سیستم ایمنی بدن ، بتوانند به هم بپیوندند ، که این می تواند بر تعامل سلول – سلول اثر بگذارد.

لکتین ها در حبوبات و دانه های خام فراوان هستند و بیشتر در بخشی از دانه وجود دارد که هنگام جوانه زدن گیاه ، به برگ تبدیل میشود. آنها همچنین در محصولات لبنی و سبزیجات خاصی یافت می شوند. در حالی که محتوای لکتین در مواد غذایی نسبتاً ثابت است ، تغییر ژنتیکی گیاهان نوساناتی را ایجاد کرده است.

لکتین ها در گیاهان، دفاعی در برابر میکروارگانیسم ها ، آفات و ات هستند. آنها همچنین ممکن است به عنوان راهی برای سالم ماندن بذرها بعد از عبور از سیستم گوارش حیوانات ، برای پراکندگی بعدی تکامل یافته باشند. لکتین ها در برابر سیستم گوارش انسان مقاوم هستند و بدون تغییر وارد خون می شوند.


مشخصات

آخرین جستجو ها