حساسیت به شیر معمولا زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن با پروتئین شیر به مبارزه می پردازد. این مسئله معمولا باعث واکنش های آلرژیک می شود. آلرژی به شیر را هم در نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند و هم آن ها که از شیر خشک استفاده می کنند ، میتوان دید چون احساس این بیماری ، حساسیت به پروتئین های شیر گاو است. در صورتی که مادر از محصولات لبنی که از شیر گاو تهیه می شوند ، استفاده کند این پروتئین ها وارد شیر وی شده و نوزاد هم با خوردن این شیر ، به آن واکنش نشان می دهد. هم چنین اساس و پایه بسیاری از شیر های خشک موجود در بازار ، شیر گاو است و اگر کودکی که به پروتئین شیر گاو حساسیت و آلرژی دارد ، آن را مورد استفاده قرار دهد ، دچار مشکلات متعدد گوارشی می شود.

برای مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید.

 

 


مشخصات

آخرین جستجو ها